Zdecydowana większość przypadków stwierdzenia niewłaściwej jakości paliw na stacjach to efekt błędów lub niedopatrzeń ludzkich, a nie celowego działania - ocenia Paweł Grzywaczewski, członek zarządu spółki Anwim, prowadzącej sieć stacji Moya.
DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU WNP.PL
lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie. Nie masz konta? Kliknij i załóż konto!
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
SŁOWA KLUCZOWE I ALERTY
- GRZYWACZEWSKI PAWEŁ ALERT | RSS
- MOYA ALERT | RSS
- ANWIM ALERT | RSS
- STACJE PALIW ALERT | RSS
- JAKOŚĆ PALIW ALERT | RSS
KOMENTARZE (0)
Do artykułu: Coraz trudniej utrzymać jakość paliw