• Strefa premium

Powraca temat zmian w zarządzie Lotosu. Prezes Bonca znów powalczy o zachowanie stanowiska?

Autor: wnp.pl (Piotr Apanowicz)
19-11-2018 21:18

Prezes Lotosu Mateusz Bonca

Fot. mat. prasowe

Rada nadzorcza Grupy Lotos na zaplanowanym na wtorek 20 listopada posiedzeniu może podjąć kolejną próbę odwołania ze stanowiska Mateusza Boncy, prezesa gdańskiego koncernu - dowiadujemy się nieoficjalnie.

• We wtorek 20 listopada odbędzie się posiedzenie rady nadzorczej Grupy Lotos, na którym może zostać odwołany prezes Mateusz Bonca.
  • Tarcia w tej sprawie wewnątrz rady nie ustały po tym, jak we wrześniu nie doszło do odwołania szefa gdańskiego koncernu.
  • Z naszych nieoficjalnych ustaleń wynika, że do dymisji może dojść, choć jej prawdopodobieństwo jest dziś nieco mniejsze niż dwa miesiące temu.

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU WNP.PL

lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie. Nie masz konta? Kliknij i załóż konto!

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 18.212.93.234
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum