PARTNERZY PORTALU partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl

Upstream

• Strefa premium

Jest kandydat na stanowisko prezesa Lotos Upstream

Autor: Grzegorz Dyjak
13-03-2019 16:50
Jest kandydat na stanowisko prezesa Lotos Upstream

Platforma Lotos Upstream w Norwegii

Fot. materiały prasowe

Zakończył się konkurs na stanowisko prezesa spółki Lotos Upstream, odpowiedzialnej z Grupie Lotos za zagraniczne koncesje wydobywcze - poinformował w środę, 13 marca, Paweł Demski, wiceprezes zarządu ds. Inwestycji i Innowacji.

• Dotychczasowy prezes Lotos Upstream Gavin Graham odszedł do firmy Echo Energy z Wielkiej Brytanii.
  • Pierwsze dwa konkursy na stanowisko jego następcy nie przyniosły rozstrzygnięcia.
  • Lotos Upstream zarejestrowano w 2017 roku, a działalność operacyjną spółka rozpoczęła w lutym 2018 roku.

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU WNP.PL

lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie. Nie masz konta? Kliknij i załóż konto!

• XI Europejski Kongres Gospodarczy

13-15 maja 2019, Katowice • Spodek + Międzynarodowe Centrum Kongresowe
Pobierz aplikację EEC

Grupa Lotos SA [LTS]

kurs:

82.3000 PLN 0.7000 (0.86%)

Notowania | Analiza techniczna

FORUM TYMCZASOWO NIEDOSTĘPNE

W zwiazku z ciszą wyborczą możliwość dodawania komentarzy została tymczasowo zablokowana.

• Zdzisiek 2019-03-14 08:21:44
    Brytyjski Szelf Kontynentalny się skończył. Lepiej nie pakować tam kasy. Sprytni Brytole….Zabawa skoczy się jak KGHM w Chile czy Police w Senegalu...
  • stando 2019-03-14 14:02:46
    Znajomość angielskiego ma być dodatkowym atutem!!!!!!. Gość ma zarządzać zagranicznymi operacjami firmy , a znajomość angielskiego nie jest podstawowym wymogiem tylko atutem. Ani chybi szykuje się stanowisko dla kolejnego Pisiewicza żeby brał kasę, a robotę i tak odwali fachowiec za o wiele mniejsze pieniądze.
    • Wlodek 2019-04-08 02:44:49
      hehe a sprawdziles co zrobil poprzedni prezesik upstreamu - skoro pisioczysz to chyba trolujesz dla PO:) inaczej wypadalo by wspomniec o ich 'dzile'... sprawdzcie sobie poczynania poprzedniej ekipy w lotosie.